Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag blog: beter gezegd wat is er nieuw blog.

Vandaag kwam onverwachts mijn bestelling binnen van Stampin’ Up! superblij was ik natuurlijk. Een hele zware doos, gelukkig deed Teun de deur open want de UPS man zei deze doos weegt 10 kilo. Nu is onze Teun een echte Botje Builder hihi ( gezins woord voor Body Builder) dus die 10 kilo deed hem niks. Maar ik heb last van een overbelaste arm dus ik was blij dat hij het voor mij naar binnen droeg. De doos was zo zwaar omdat er twee pakken catalogussen bij zaten. En ja dat weegt nogal wat. Deze probeer ik volgende week op de bus te doen naar klanten die het laatste half jaar bij mij een bestelling hebben geplaatst of op mijn workshops zijn geweest. April is hier thuis een feestmaand, zo wordt onze Nick Dinsdag 21 dus ga ik kijken of het allemaal lukt. 3 Mei gaat de nieuwe catalogus in dus voor die tijd ligt hij zeker al bij jou op de mat.

Om jullie te laten zien wat er in mijn Pre-Order zat en jullie te laten kennis maken met de prachtige nieuwe In Colors heb ik een nieuw YouTube filmpje gemaakt:

Hihi ik heb wel 4 keer gezegd hoe blij ik met deze nieuwe kleuren en producten ben maar dat is ook echt zo. Wie mij kent weet dat ik echt van blauw/groene tinten hou. Waarschijnlijk omdat ik zo weg ben van de zee. Daar word ik altijd blij en rustig van. Wat is jouw favoriete kleur? En die namen zijn echt wel moeilijk lol. Ik heb hieronder een QR-code geplaatst als je die scant zie je de nieuwe In Colors voorbij flitsen. Weer eens wat anders dan een foto. Ik hoop dat dit werkt, want dit is ook nieuw voor mij.

Liefs Ine

Categorieën:#youtube, Stampin'Up!

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s