Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag:kaartje geïnspireerd door mijn nagels.

Voor mijn zestigste verjaardag kreeg ik van Willem een cadeaubon van Enjoy my Nails uit Heeze. Ik ben nu al een paar keer bij Wendy geweest en ben dan super blij met mijn mooie nagels en dat zag Willem dus bedacht hij samen met Wendy dit cadeau. Een heel jaar lang mag ik om de 4 weken bij Wendy langs. Hoe gaaf is dat.

Wendy weet dat ik stempel en zei de eerst volgende keer ga ik op jouw nagels stempelen. Nou dat leek mij wel wat. Ik wist nog niet wat voor kleur ik op mijn nagels wilde maar toen ik dit nieuwe kleurtje zag wist ik het: deze Tahitian Tide kleur ging het worden.

Zo blij met mijn nagels, de swirl ( golf) is gestempeld en de zeester is er op geplakt nog een subtiel randje glitter en daarna alles afgelakt. Ik wilde graag een zee thema want als Willem beter is gaan we donderdag naar Zeeland.

Thuis gekomen had ik meteen inspiratie voor deze makkelijke Maandag kaart. De basiskaart werd natuurlijk in Tahitian Tide. En toen heb ik de grootste en de twee kleine swirls gepakt iit de set Sentimental Swirls en met witte craftinkt op de basiskaart gestempeld. Uit de Friends are like Seashells Stempelset de zeester gepakt en deze met Versamark gestempeld en met zilver Embossing poeder ge-Heatembossed.

De tekst heb ik op een reststukje gestempeld ook met Versamark en zilver Embossing poeder bestrooid en ge-heatembossed. Toen met mijn Paper Snips uitgeknipt en met Dimensionals opgeplakt. Easypeasy en zo leuk!

Van deze kleur wordt je toch vrolijk! Alle gebruikte producten kun je bij mij bestellen. Daar word ik ook erg vrolijk van haha

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s