Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: toch geen rustdag

De nieuwe.

Vandaag zouden we eigenlijk niks doen: even bijkomen van de spannende voetbaldagen. Ik ben nog niet 100% hersteld van de griep en ook Willems teen waar hij wondroos had ziet er nog niet normaal uit. Maar vandaag heb ik toch maar de was weggewerkt en Willem heeft zijn oude bbq meubel ontmanteld en de nieuwe in gebruik genomen.

Maar hij kon toch moeilijk afscheid nemen van de oude werkbank en had opeens idee. We zetten hem in de voortuin. Ik noemde hem meteen “malle Pietje” maar liet hem zijn gang gaan en eerlijk gezegd staat het best leuk. Nog wat mooie bloeiende planten erin, en je hebt wel iets aparts in de voortuin.

Ook de kleine bbq krijgt een nieuw plekje: bij Dennis en Maartje in hun nieuwe tuin.

Deze zou eigenlijk in de nieuwe buitenkeuken komen maar was te klein en te tood. Dus Willem heeft alvast zijn vaderdags cadeau gehad de medium Grill Guru in het zelfde mooie grijs als zijn Grizzly. En de rode gaat dus naar Dennis en Maartje. Ik deze dus gepoetst en staat weer te shinen. Helaas dus geen tijd om te knutselen, dadelijk nog wel een bestelling eruit gooien. De aanbieding van de creatieve sets slaat goed aan. Zeker nu de vakanties eraan komen. Ideaal! En voor iedere tweede set betaal je nu dus maar de helft. Je vindt ze in mijn onlineshop en ik help jou graag mocht je nog vragen hebben. Het zijn sets voor beginners en gevorderden. Gezellig om samen met familie of vriendinnen te doen.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s