Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: nog 1 1/2dagje vakantie hier in Valencia

Terwijl ik lui op mijn strandbedje in de zon lig op het strand van Valencia schrijf ik even vlug deze blog. Wat een heerlijke vakantie was dit! Zo genoten van al het moois wat we hebben gezien, gedaan en gegeten en gedronken. En behalve gisteren toen het s’ochtends regende hebben we prachtig weer gehad. Vandaag wat bewolkt maar temperatuur is heerlijk. Gisteren hadden we een sportieve dag 15 km door Valencia gefietst en gewandeld dus nu lekker weer een relaxte dag aan het strand. Dus tijd om even snel een blog te schrijven.

Morgen 15 september is er een speciale 24 uurs actie bij Stampin’Up! Op de meeste stempelsets uit de jaarcatalogus krijg je nu 15% korting! Dus kijk even welke set op je verlanglijstje staat en bestel het morgen. Of bij mij of in mijn online shop.

Mooie aanbieding dus profiteer ervan en bestel alvast je eigen Sinterklaas of Kerst cadeautje. Ik help jou graag. Hieronder vindt je de link van de lijst met stempelsets.

https://su-media.s3.amazonaws.com/media/Promotions/2022/09_24_Hour_Stamp_Sale/MKTL_PRODUCT_FLYER_NL_0922_24_HOUR_STAMP_SALE.pdf

Groetjes uit Valencia

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s