Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote Zondag: loslaten betekent niet dat je niet langer om iemand geeft, het kan zoveel betekenen het is maar net hoe je het beleeft.

Deze Quote van Vera Schrijft Puur vond ik omdat ik op zoek was naar een mooie Quote over loslaten. Vandaag ging onze mooie zwarte Koi uit onze kleine vijver met mijn oudste broer mee naar zijn mega vijver. Door alle goudvissen werd onze vijver echt te klein voor hem en net als met kinderen moet je dan een beslissing nemen die beter voor hem is. De oranje Koi kwam als babyvisje bij ons, we zagen pas veel later dat het geen gewone goudvis was maar een Koi. Onze Black Beauty hebben we gekregen en hij kwam uit een enorme vijver. En steeds meer kregen we het gevoel dat hij beter bij mijn broer op zijn plaats zou zijn.

Mijn broer had een speciale Chinese sok ( soort schepnet van doek) maar het duurde toch wel even eer hij Black Beauty gevangen had. Nu is hij dus onderweg naar Numansdorp. De bak hebben we goed gevuld met water en er plastic overheen gedaan zodat hij er niet uit kan springen en straks horen we hoe hij de reis heeft doorstaan. En zien we hopelijk hoe hij daar wordt losgelaten en vrolijk rondzwemt.

Vandaag gezellig met mijn schoonzus en broer en Willem over de Snuffelmarkt gelopen hier in Geldrop. Wat een cadeautje was dat: geen jas aan en lekker wandelen, rondsnuffelen en natuurlijk ook wat gekocht.

Nick vroeg of we wilden uitkijken naar mooie Elpees dus lekker in de bakken lopen struinen en wat moois gescoord. Purple Rain van Prince wilde Willem zelf graag hebben en ik Diana Ross en de Supremes: jeugdsentiment. Zo leuk om allerlei Gouwe Ouwe terug te zien.

En we zagen ook deze prachtige uilen! Erg mooie vogels!

Er stond ook een mini pony maar die keek echt zielig uit zijn ogen. Verder talloze kraampjes met oud huisraad, kleding oude meuk en boeken. En ik scoorde deze geweldige vaas/ plantenbak.

Die is nu de blikvanger in onze huiskamer. Zo blij mee!

Kortom weer een dag met een gouden randje: wat een bofferd ben ik, gewoon een heel weekend met een gouden randje. Zelfs de zon toverde een gouden glans over de bomen. En heel veel blaadjes hadden al losgelaten en lagen op de grond en terwijl mijn schoonzus Coby en ik daar doorheen wandelden zeiden we tegen elkaar: dit is echt een prachtige herfst dag!

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s