Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Dies Dinsdag: druk dagje en mooi kaartje

Vandaag had ik weer een druk dagje. Eerst rondje huishouden gedaan en daarna naar Mandy geweest om Stampin’Up! Spullen te brengen en samen met haar en Koda in de zon te wandelen.

Daarna door naar mijn zus Gwen om haar pompoen te brengen en spullen die ze kreeg van mijn broer. Toen gauw door naar de action en omdat ik nog te vroeg was voor mijn nagel afspraak even langs het graf van mijn schoonouders gegaan.

Wendy van Enjoy my nails uit Heeze had al een kleur voor mij uitgezocht. Lijkt veel op wat ik had maar is net even anders. Heel blij mee. Daarna naar de bloemist gegaan want er stond niks op het graf en dus weer terug naar het kerkhof.

De volgende keer neem ik schoonmaak spullen mee. Maar dit was een spontane actie. Willem was er heel blij mee. Hier in Geldrop gauw boodschappen gedaan en lekkere andijviestamppot met spekjes, jus en boomstammetjes gekookt. De mannen en ik hebben ervan gesmuld.

Dit is mijn kaartje voor Dies Dinsdag. Ik vind het super mooi gelukt.

Op een stuk Watercolor paper 4 kleuren inkt aangebracht ( uit de nieuwe In Colors) met een waterpenseel. Daarna dit uitgestanst met de Stitched Rectangles. Nog een stuk Basic Black uitgestanst met de grootste rechthoek en daarna alles op een basiskaart van. Cardstock geplakt. De bloemen heb ik uitgestanst met de Meadow Dies die horen bij de Quiet Meadow stempelset.

Daarna mijn Stamparatus gebruikt om de tekst mooi zwart gestempeld te krijgen. Nog een Brushed Brass Butterfly en mijn kaartje was af. Erg blij met het eindresultaat.

Stempelset €26,00

Vandaag is de koopjeshoek aangevuld met veel mooie aanbiedingen. Wil je iets hebben geef het dan snel door want Op is Op. Wil je de mooie stempelset Quiet Meadow en de bijbehorende Weidestansen hebben, bestel ik die graag voor jou. Stuur me maar een berichtje.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s