Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag: mooi kaartje met het prachtige Fitting Florets Dsp

Deze week staat de nieuwe bundel Fitting Florets in de hoofdrol. De mooie stempelset Framed Florets , de geweldige bijpassende stansen en dus dit prachtige Dsp. Voor klanten is hij pas vanaf 1 november te bestellen maar het voordeel van Demo zijn is dat je mag pre- ordenen. Dus ben je weg van deze bundel zou je hem al kunnen uitzoeken in je starters pakket als je voor 1 november bij mij instapt. Ik leg het je graag uit hoe het werkt.

Met het prachtige Dsp heb ik dit eenvoudige kaartje gemaakt. Gewoon een basiskaart gesneden van 14,9 cm bij 21 cm, gerild en gevouwen op 10,5 cm. Toen een stuk Dsp gesneden van 14,4 cm bij10 cm. Hier heb ik aan de boven en onderkant een randje afgescheurd. Dit vind ik altijd zo’n mooi effect geven. Wel altijd van boven naar beneden scheuren dat werkt het beste.

De tekst komt uit de stempelset en heb ik uitgeknipt met mijn Paper Snips en opgeplakt met Dimensionals. Voor de Blingbling heb ik de mooie Fine Sparkle Adhesive-Backed Gems gebruikt.

Er is nog een stempelset : Framed and Festive maar deze heb ik nog niet gekocht, tja ook ik heb last van de energie crisis en moet dus ook bewuste keuzes maken. Maar deze week laat ik je zien wat je voor moois al kunt maken met de stempelset Framed Florets en de bijpassende stansen. Aboneer je op mijn dagelijks blog dan mis je niks en het is gratis.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie, Makkelijke Maandag

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s