Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Vrije Vrijdag blog: yes eindelijk weer even naar buiten en leuk theemapje ge-cased van Pootles Papercraft.

Gisteravond voelde ik me opeens weer wat beter en heb ik eindelijk wat geknutseld. Zo fijn was dat. En vandaag voor het eerst weer buiten geweest en spullen naar mijn zus gebracht en even naar de slager en Latido gegaan in Heeze. Daarna appte Mandy of ik kom oppassen en natuurlijk wilde ik dat.

Deze lieve knapperd mag altijd komen hoor. Ons fotomodel. Toen we laatst in de bossen liepen snapte hij niet dat ik geen foto’s van hem maakte maar van paddenstoelen. Zo fijn om even een frisse neus te halen en in de zon te lopen. En we waren net op tijd binnen want toen kwam er een mega stortbui.

Mijn projectje van vandaag zal ik zeker vaker maken: easypeasy en dat weten jullie, daar hou ik van.

Dit schattige mapje heb ik gezien bij Pootles Papercraft. Heel snel heb je een cadeau mapje voor 2 zakjes thee.

De theezakjes passen perfect bij de kleuren van het Dsp.

Dit was mijn laatste dag van de week met de Thee en Troost bundel in de Hoofdrol. Volgende week weer iets anders. Vanavond gaan we de nieuwe bank van Gijs en Michael bewonderen. En morgen komt mijn vriendin en teamgenootje Astrid bij mij, nog voor mijn en haar verjaardag. Zo’n zin in! Lekker bijbuurten. Zo blij dat ik op tijd beter ben. Ik ben nog wel moe maar dat heeft tijd nodig.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s