Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Makkelijke Maandag kaartje en Koffie en Kaart

Deze week heb ik de stempelset Butterfly Brilliance en de bijbehorende stansen in de hoofdrol staan. Echt zo’n geweldige set en in combinatie met de Stamparatus super makkelijk om mee te werken.

Ik heb de stempelset op het stempelblad geplakt en toen met sponge daubers inkt aangebracht. Heel leuk om te doen en steeds verrassend hoe het eruit komt te zien. Je kunt dankzij de Stamparatus precies zien waar je nog kleur nodig hebt.

https://www.stampinup.nl/products/clingstempelset-samen-sterk-(nederlands)?demoid=5033120

Ook de stempelset Samen Sterk staat in de hoofdrol, deze mooie Nederlandse teksten wil ik op de projecten van deze week gebruiken. Voor de Blingbling heb ik de Gold Brassed Butterflies gebruikt echt 1 van mijn favoriete embellishments.

Vandaag was er ook weer een Koffie en Kaart middag. Waarin ik de dames een nieuwe techniek heb geleerd die ik zelf gezien had bij Patty Bennet een grote Anerikaanse Demo. Ik had deze Faux Tile techniek nog nooit zelf gedaan maar hij is echt heel eenvoudig. Morgen laat ik mijn uitvoering van deze techniek zien, nu de mooie kaarten van de dames:

Gwen
Aggie

Je kunt dit met onze Papertrimmer doen maar een mooier resultaat bereik je met ons Scoringbord. Het was weer erg gezellig met de dames en ze gingen tevreden naar huis.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s