Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Quote zondag: “Reizen maakt je eerst sprakeloos en verandert je daarna in een verhalenverteller .”(Ibn Battut)

Deze mooie quote is zo waar. En deze week moest ik daar veel aan denken. Onze Nick en zijn vriendin Bibi zijn met klasgenoten en leerkrachten van hun school De Kempel zaterdag vertrokken naar Amerika. Deze reis zou eigenlijk vorig jaar zijn maar door Corona ging die niet door. Omdat en Bibi en Nick vertraging opliepen met hun studie konden ze nu dus wel mee.Vannochtend om 03.35 uur appte Nick mij: we zijn geland in San Francisco. Pff gelukkig maar denkt mijn moederhart want je vind het geweldig dat ze op reis kunnen maar zeker met zo’n lange reis is het fijn om te horen dat ze veilig aangekomen zijn. Ze hebben een fantastisch mooi ( druk) programma en als ze straks weer terug zijn, zullen ze veel verhalen te vertellen hebben. Bibi houdt hun reis bij op Polarsteps dus dan kan ik het mooi volgen. Ja kleine kindjes worden groot. En hun wereld ook veel groter. Niet meer veilig aan moeders hand maar hup de weide wereld in.

Voor mijn jarige vriendin Aggie die vrijdag 60 werd maakte ik een mooie explosion box. Deze laat ik hier uitgebreid op donderdag zien op mijn Doosjes Donderdag blog. Maar ik vulde deze met foto’s van onze F1 reizen en onze laatste vakantie. Heel veel foto’s waarop wij etend of drinkend te zien zijn haha. Maar iedere foto verteld een verhaal. Brengt ons weer terug naar waar wij waren. Vandaag komen ze hier eten en de race kijken. Ik heb voor hun gekookt en natuurlijk zullen we dan de foto’s bespreken en de ontelbaar mooie herinneringen. Ik ben een echte huismus, en vliegen vind ik niet echt leuk. Maar om ergens te komen is het een noodzakelijk iets. Maar zolang vliegen als Nick en Bibi, eerst 10 uur naar Chigago en daarna nog 5 uur naar San Francisco vind ik nog steeds een brug te ver. Maar goed zeg nooit nooit, want een verre reis maken naar Amerika of Nieuw Zeeland staat nog wel op mijn verlanglijstje.

Zo ik ga gauw opschieten, dadelijk naar een voetbalwedstrijd van onze Teun. Hij moet tegen het team van onze vriend Rudy dus daar moeten we bij zijn. Ik neem een stuk Spongecake voor hem en zijn vrouw Wilma mee. Rudy is ook Indisch dus die kent dat wel en voor ons is een hele cake te veel.

De tafel is al gedeeltelijk gedekt.

Dan gauw naar huis en de laatste dingen doen voor het diner en dan lekker genieten en de race kijken. Het zonnetje schijnt dus iedereen een fijne zondag gewenst.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s