Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes Donderdag : een heel speciaal doosje

Vandaag is Koda jarig: 1 jaar is dit schatje geworden. En ik mocht vandaag oppassen dus dubbel feest. Kon deze afleiding goed gebruiken want van het ziekenhuis krijgen we steeds andere informatie en opties. Heb je he op het ene ingesteld gebeurd er weer wat anders. Dus lekker met Koda gewandeld en mijn hoofd leeg gemaakt.

En bij thuiskomst lag er dit mooie doosje op mijn mat. Super blij mee:

In dit schattige doosje zit mijn mooie 5 jaar Demo Pin!

Superblij mee! Al ben ik eigenlijk al 7,5 jaar demo maar door mijn overstap toen naar Helene verloor ik mijn eerste jaren. Daardoor ben ik ook gewoon nu bij Maaike gebleven en dus deze mooie pin gehad. Ben er erg trots op, wie had dit nou gedacht toen ik voor de korting instapte. Zoveel lieve mensen ontmoet zoveel leuke dingen gedaan! Geen seconde spijt van gehad

En ik mag nu officieel dit digitale plaatje van 5 jaar op mijn website plaatsen. Nog even uitzoeken hoe dat moet hihi. Dadelijk de trein pakken en dan pikt Willem mij op en gaan we naar ons mam toe in Den Bosch. Kijken hoe het met haar is en of er al een behandelplan is.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s