Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Wat is er over Woensdag: spannend dagje voor deze oma, en de website aangepast want de nieuwe catalogus is live.

Vandaag kregen Mandy en Gert Jan hun 20 weken echo in Maastricht. Onze kleindochter is een beetje camera schuw en wil net als haar ouders niet in de spotlight staan. Met de 13 weken echo waar ik bij was bleef ze ook slapen en zich verstoppen. Dat deed ze maandag in Eindhoven weer. Dus moesten ze vandaag naar Maastricht. Ze kon de zesde mei in het Maxima terecht maar dat vonden ze te laat. Dat snapte ik niet dus maakte me zorgen en sliep dus veels te laat. Maar moest vroeg op want de nieuwe catalogus ging vandaag live dus moest ik die digitaal op mijn website plaatsen. Foto’s eerst bewerken in Canva. Oude catalogussen eraf halen en de nieuwe erop. Een hoop werk maar goede afleiding en toen Mandy belde dat alles goed was met de kleine viel er echt een last van mijn schouders.

Alle pagina’s weer up to date gebracht. Prijzen aangepast en retired producten eraf gehaald. Nieuwe info toegevoegd. Trots op mezelf! Daarna heerlijk met Koda in de zon gewandeld. En later kwam er een vriendin. Omdat deze nieuwe echo ook aangaf dat het een meisje wordt besloten we dat te vieren en lekker met ons vijven op uit eten te gaan. Lekker buiten gegeten bij den Kleine Dommel. Zalige pannenkoeken hebben ze daar.

Dit is het kaartje van vandaag: met restjes die ik op mijn bureau had liggen. De basiskaart is weer gemaakt zoals gisteren en eergisteren hierop heb ik een stuk Dsp geplakt wat ik eerst op een mat Basic White had geplakt. De koffie pot had ik al eerder gemaakt en deze met Dimensionals opgeplakt.

De tekst heb ik gestempeld en daarna uitgeknipt en ook met Dimensionals opgeplakt. Super leuk. Nog wat Blingbling erop en mijn kaartje was klaar.

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Plaats een reactie