Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

In Oranje!

Vandaag even een speciaal kaartje. Onze oudste zoon Dennis is speler van het eerste team van FC Eindhoven zaal. Hij heeft al veel mooie dingen meegemaakt en is nu speler van Jong Oranje zaalvoetbal. Op 1 november vorig jaar maakte hij zijn debuut voor het grote Oranje en dat op 19 jarige leeftijd.

Afgelopen zaterdag werd hij weer opgeroepen voor het grote Oranje en mocht hij dinsdag meedoen in de wedstrijd tegen Rusland. Super trots zijn we op hem vandaar dit kaartje.

img_9715

De basis is : very vanilla cardstock 8 1/2″ x 5 1/2″, score op 4 1/4.

Stempelset: Birthday Bright , My Hero, Custom Tee en T-shirt framelits dies

Inktpad: Pumkin Pie

Met de Custom Tee en bijbehorende dies kun je echt enorm veel leuke kaartjes maken.Koop je ze samen in 1 bundel krijg je 10% korting en betaal je €55,25 ipv €61,50 Je vind deze set in de Spring summer catalogus.

 Bestel je deze bundel voor 31 maart tijdens de Sale-a-bration, en kom je boven de 60 euro dan kun je deze bundel combineren met de designer tee stempel set die je dan gratis krijgt..

Mocht je vragen hebben over de Sale-a-bration of een bestelling willen plaatsen dan wil ik deze graag voor je verzorgen. Stuur me hier gerust een berichtje over dan neem ik contact met je op. De digitale catalogus vind je op mijn site, maar wil je een papieren versie dan kan ik deze naar je sturen, liefs Ine

Categorieën:kaarten

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s