Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Pootlespapercraft project

Al heel lang ben ik fan van Sam Hammond oftewel @pootlespapercraft zij maakt de mooiste doosjes en kaarten. En ze is gewoon zo leuk om naar te luisteren, geeft hele duidelijke aanwijzingen.

Al heel vaak heb ik projecten van haar geCAS-ed : CAS betekent Copy and Share. Vandaag is ze aan haar nieuwe serie Springwatch begonnen. 14 filmpjes over projecten die gemaakt zijn met producten uit de Spring/Summer catalogus en de Sale-a-bration folder.

Haar nieuwe tutorial de Twist and Close Triangel box vond ik zo leuk dat ik meteen aan de gang ben gegaan en zo’n doosje heb gemaakt. Het ziet er totaal anders uit door het gebruik van ander cardstock en DSP. Pootles gebruikt de stampset : So in love. En het : Falling in love DSP. Ik heb de bundel :Lift me up gebruikt. En het bijpassende Carried Away DSP. Mijn basis was het Mint Macaron cardstock.

Ik vond mijn uitvoering erg geslaagd en heb het op de facebook groep :Pootles craft forum gedeeld. En tot mijn grote verbazing reageerde Sam al heel snel : Love it!

En dat moest ik natuurlijk even op mijn blog delen. Een van mijn grote voorbeelden loved mijn doosje: yeah 🎉🎉🎉

Mocht je meer van Sam/Pootles Papercraft willen zien bekijk dan haar YouTube kanaal of klik hier om direct naar het filmpje van dit project te gaan.

Wil jij nou ook zo’n leuk doosje maken of meer weten over de fantastische producten van Stampin’ up, neem dan contact met mij op, liefs Ine

Categorieën:Doosjes

Tags:, , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s