Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Sale-a-Bration

Wie vindt het niet leuk om iets gratis te krijgen? Stampin up heeft een te gekke actie wie tijdens Sale-a-Bration  (4 jan-31 maart) producten koopt ter waarde van tenminste 60 euro mag een gratis artikel uitzoeken uit de Sale-a-Bration gids.

Daar zitten hele leuke stempelsets tussen. Bijvoorbeeld de grappige stempelset: Hey, Chick, waarmee ik bovenstaand kaartje heb gemaakt.

Maar ook het Carried away DSP waarmee ik het doosje van gisteren had bekleed. Wil je weten wat je nog meer gratis kan uitzoeken klik dan op het Sale-a-Bration gidsje wat je op mijn startpagina aan de rechterkant ziet staan. Als je een bestelling bij mij plaatst boven de 60 euro neem ik ook de verzendkosten van 5,95 voor mijn rekening.

Het kaartje is gemaakt van Whisper White cardstock van : 81/2″bij 51/2″, scored op 41/4″

De kippetjes heb ik ingekleurd met de Markers en de Blender pen . Het kippengaas komt uit de stempelset:Butterfly basic. Het gestempelde hartje uit de set: Lift me up.

Het kleine rode hartje komt uit de Uilenpons en de grote rode harten zijn uit de Sweet&Sassy framelits dies die ik door mijn Big Shot heb gehaald.

Wil je ook een keer deze mooie producten uit proberen maak dan een afspraak, het kan overdag of s ávonds.

Liefs Ine

 

 

Categorieën:kaarten

Tags:, , ,

2 antwoorden

Trackbacks

  1. Nieuwe Sale-A-Bration items! – Welkom op mijn Blog
  2. 4 notecards in een doosje – Welkom op mijn Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s