Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Mijn 5 favoriete creatieve Youtubers

Dinsdag hebben jullie al kunnen lezen dat ik een enorme fan ben van PootlesPapercraft .Niet alleen om haar prachtige ontwerpen maar ook heeft ze een fijne stem om naar te luisteren en legt ze alles duidelijk uit en zijn alle maten en gebruikte materialen te vinden op haar blog.

Een andere favoriet is mijn eigen Upper Up: Hélène den Breejen (klik hier voor haar youtube kanaal).

Even een uitleg wat een Upper Up is: Mijn teamleider (UP) is Corliene en haar Up is Hélène dus vandaar mijn Upper up lol. Mijn dochter Mandy en mijn zus Hilly zijn in mijn team ingestapt en vormen mijn downline. Zo maak je als klein team onderdeel uit van een groot team met alle voordelen die daarbij horen. Wij hebben een hecht en gezellig team.

Even terugkomend op Hélène zij heeft iedere week een andere stempelset in de hoofdrol, waar zij allerlei leuke projectjes meemaakt.Ik hou heel erg van haar stijl van kaarten maken. En bovendien is het een schat van een mens!

Dan 3 Amerikaanse sterren : Dawn Griffith  van Dawn’s Stamping Thoughts (klik hier voor haar youtube kanaal)Connie Stewart  van Simply Simple Stamping (klik hier voor haar youtube kanaal)  en Brandi Cox van Brandi Cards (klik hier voor haar youtube kanaal) neem eens een kijkje bij hun youtube filmpjes.

Het grote voordeel van Youtube filmpjes bekijken is, dat als je het niet snapt je het terug kunt spoelen. Er zijn technieken bij dat ik wel zes keer het filmpje teruggespoeld en bekeken had voordat ik het snapte. Dat is bij bovenstaande dames niet nodig: heldere en duidelijke uitleg. Veel kijkplezier en mocht je door hun zin krijgen om een kaartje of doosje te maken neem dan contact met mij op en gaan we gezellig samen aan de knutsel.

Liefs, Ine

Categorieën:diverse

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s