Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

You lift me up!

Een tijdje terug zijn Mandy en ik naar de Teamdag van de Pinkies geweest. Michelle Last uit Engeland is daar de leider van en wij vallen daar ook onder. Michelle is echt een schat van een vrouw, we hebben haar nu twee keer ontmoet en het is alsof we haar al jaren kennen. Damir was er ook, hij is business development manager van stampin Up Nederland!

We hadden onderling afgesproken om voor ieder van hun een kaartje te maken: dus 1 mannenkaart en 1 vrouwenkaart. Vandaag laat ik jullie het kaartje zien wat ik voor Damir gemaakt heb
lift-me-up-for-damir

de basiskaart is gemaakt van Card stock: Very Vanilla : 5½”bij 8½”, score(ril) het op 4¼”

Rond de hoeken af met de Corner rounder Punch.

Designer Series Paper: Carried Away 2″bij 4″ rond deze hoeken ook af.

Cardstock: Basic Grey: 23/8″bij 8¼”. Snijd hier de grote ballon uit met de Up and Away Thinlits Dies (uit de lift me up bundel) met je Big Shot. Plak de Ballon op een rest stukje Very Vanilla met de Fine tip glue Pen en kleur de Ballon dan in met de Blender pen en de inkt kleuren : Mint Macaron en Real Red. Stempel wat wolkjes in Mint Macaron en snij die ook uit.

Stempel het sentiment : Sending Smiles across the Miles op een stukje Very Vanilla en snijdt dit dan uit met de 2e kleinste ovaal uit de Stitched Shapes Framelits dies.

Ik gebruik een hoop termen en namen van Stampin’ Up in mijn blogs en dit kan nog wel eens lastig of verwarrend zijn als je pas net kennis maakt met Stampin’ Up. Maar mocht je nou vragen hebben stuur me hier gerust een berichtje over. Er wordt hard gewerkt om een lijst met prijs, tekst en uitleg te maken over de basis producten van Stampin’ Up, dus houdt de website in de gaten onder het kopje Basis producten van Stampin’Up . De komende tijd zul je dus steeds vaker bij een product een link vinden die je naar de pagina stuurt met productinformatie. Hiermee wil ik je helpen om de basis producten te leren gebruiken en te begrijpen zodat ze jou het beste helpen bij het maken van je creaties.

Natuurlijk ben je altijd welkom om eens kennis te maken met deze basis producten tijdens bijvoorbeeld een workshop om een kaart te maken met deze prachtige bundel: Lift me up!

lift-me-up-bundel

Liefs, Ine

 

 

 

 

 

 

Categorieën:kaarten

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s