Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Stampin Up Ponsen

Naast Dies verkoopt Stampin’ Up ook punches om figuurtjes uit te ponsen.  Zo zijn er basis vormen zoals cirkels en ovalen, maar ook bloemen en vlinders die perfect passen bij bepaalde stempel sets. Vooral omdat mijn ogen steeds slechter worden is het fijn als je figuurtjes uit kan stansen en ponsen i.p.v. knippen.

Zo is er ook de Fox builder pons, waar mee je een schattig vosje in elkaar kan zetten. In combinatie met de stempelset Foxy Friends maak je daar de mooiste dieren van bijvoorbeeld een poes of een eekhoorn . En natuurlijk zijn er ook een hoop creatieve mensen die er nog meer dieren mee maken bijvoorbeeld leeuwen, aapjes en zelfs een koe. Die vond ik ook zo leuk dus hieronder zie je mijn koetje.

 

bestand_000-4

En ook heb ik een wasbeertje gemaakt zoals je boven kunt zien. Dit is een slider kaart waarbij de hartjes van het wasbeertje naar de vos gaan.Dit is ook een leuke kaart voor Valentijnsdag.

De basiskaart is : Calypso Coral cardstock van 5 3/8″bij 4 1/4.

Daarboven Whisper white cardstock  van 5″bij 4″.

Met de Sliding Star Framelits Dies snij je de gleuf uit.

Het tekstballonnetje komt ook uit de stempelset Foxy Friends, en die knip je uit en dan maak je de slider door twee kleine muntjes ( 10 eurocent) op elkaar te plakken met een dimensional die je een klein beetje ronder knipt. Daar het tekstballonnetje opplakken en de slider in de gleuf doen en dan zie je hoe mooi het van de ene naar de andere kant rolt.

De vos en het wasbeertje stempel je en pons je uit en plak je met een dimensional vast en de boomstronken en boom stempel je en knip je uit. En de kaart kan je verder naar eigen smaak versieren.Zo’n bewegende kaart is superleuk voor kinderen, maar ook volwassenen vinden zo’n kaart erg leuk.

Bij de Sliding Star Framelits Dies hoort ook een stempelset: Shooting Star Stamp Set waarin o.a. een schattig bijtje zit. Als je de bundel samen koopt krijg je weer 10% korting. In de Sliding Star Framelits Dies zit ook een circkel slider die is ook erg leuk. En diverse dies om de stempels uit te snijden.

Gemak dient de mens dus kijk in de catalogus wat voor leuke ponsen er zijn.En ik help je graag met de bestelling. Wil je ze liever eerst uit proberen maak dan een afspraak en kom onder het genot van een lekker bakje koffie of thee gezellig figuurtjes uit ponsen en een leuke kaart maken,

Liefs, Ine

Categorieën:kaarten

Tags:, , , , ,

2 antwoorden

Trackbacks

  1. Zomaar een kaartje – Welkom op mijn Blog
  2. 4 notecards in een doosje – Welkom op mijn Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s