Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Embossing poeder

Voor wie nog nooit met embossing poeder heeft gewerkt en dit voor het eerst ziet , lijkt het een beetje op toveren. Je begint met je papier vet en stofvrij te maken met je embossingbuddy.

Hierin zit een soort van talkpoeder wat er voor zorgt dat je poeder alleen op het gestempelde gedeelte blijft zitten en niet waar je bv met je vingers het papier hebt vastgepakt. Voor het stempelen gebruik je niet een gewone inktpad maar een versamark inktpad, wat een bijna niet zichtbare plakkerige afdruk maakt.

Vervolgens strooi je hier het embossingpoeder over dat blijft plakken op je afdruk. Dan klop je het overtollige poeder eraf, wat je over hebt doe je weer terug in het potje. Je hebt maar heel weinihg nodig dus met 1 potje doe je mega lang. Dan pak je je heattool , dit lijkt op een soort van haardroger en daarmee verhit je het poeder en dat verandert dan op magische wijze in een mooie glanzende stempelafdruk.

Het poeder is verkrijgbaar in goud, zilver, koper, wit en clear.

Op mijn doosje heb ik zilver embossingpoeder gebruikt, dit geeft een prachtig effect. Wie ook zo’n leuk doosje wil maken en het embossen wil uitproberen kan zich inschrijven voor deze workshop. Neem maar contact met mij op over prijs en datum, dan zie ik je snel!

Liefs, Ine

P.S. Klik hier om naar het kopje Embossing en benodigdheden te gaan voor meer informatie over de producten.

Categorieën:diverse

Tags:, , ,

1 antwoord

Trackbacks

  1. Zomaar een kaartje – Welkom op mijn Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s