Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Stampin’Up toer Nederland

Als demonstrator bij Stampin’ Up hoor je niet alleen bij je team, maar ook bij de Stampin’ Up familie. Dat wil zeggen alle duizende demonstrators van over heel de wereld. En natuurlijk kan je niet iedereen ontmoeten, maar soms heb je de kans om tijdens evenementen je “Stampin’ Up Familie”  te ontmoeten en weder te zien.

Zo ook dinsdag avond in Eindhoven. Daar vond een evenement plaats van Stampin’ Up. Dit evenement was in eerste instantie speciaal voor nieuwe demonstrators, maar uiteindelijk ook toegankelijk voor de Up-lines. Tijdens dit evenement werd er nog eens kort uitgelegd wat Stampin’ Up nou precies is, hoe je nieuwe contacten maakt en bijvoorbeeld hoe je een workshop of party organiseert. En ik ging daar niet alleen naar toe, maar nam mijn Down-lines (Mandy & Hilly) mee.mde

In het Holday Inn hotel midden in Eindhoven, werden we in de foyer begroet door meerdere demonstrators die net als ons nieuwsgierig aan het wachten waren op wat er ging gebeuren. Om 19:00 uur ging de zaal open en namen we plaats aan de ronde tafels die al klaar waren gezet voor ons en zagen we dat we zelfs nog wat mochten gaan maken. Maar eerst startte Damir Basic (Business development manager bij Stampin’ Up) de avond met de inleiding en onderstaand filmpje:

Ook mijn Upline Hélène den Breejen was aanwezig in Eindhoven en zij heeft tevens een speech gehouden over hoe je van nieuwe contacten klanten kunt maken.IMG_20170314_201841.jpg

Het is altijd fijn om van andere demonstrators (die al wat meer ervaring hebben/langer bezig zijn) te horen hoe zij dingen hebben aangepakt. En tips te krijgen over hoe zij het aanpakken om nieuwe contacten te maken en deze enthousiast te maken voor workshops, party’s of zelfs als klant. Want waarom alles zelf uitvinden als je zoveel met elkaar kunt delen en hier elkaar mee kan helpen. Ik heb veel opgestoken uit haar stukje (maar ook het stukje van Damir Basic en Carmen Morris).

Heel toevallig was Hélène 4 jaar demonstrator bij Stampin’ Up en dat moesten we natuurlijk even vieren. We hadden die middag een aantal cadeautjes gekocht en deze opgefleurt met Stampin’ Up producten:

Voor de projecten hebben we de kleur Daffodil delight, whisper white en memento tuxedo black gebruikt. Uiteindelijk hebben we ook erg gelachen dat we de kleur geel gebruikt hebben, een kleur die Hélène niet vaak gebruikt (en kwamen wij achter meerdere mensen). Maar omdat Mandy de nieuwe embossing folder Hexagons Dynamic  wou proberen, kwamen we al snel uit op het bijtje uit de Dragon Fly Dreams stempel set en thinlits. De tekst en het cijfer 4 komen uit de Numbers of Years set waar ook thinlits voor verkrijgbaar zijn. Het ovale labeltje komt uit de 1 3/4 x 7/8 ” punch en het kleine bloemetje uit de petit petal punch. Voor het bloemetje gebruikte ik ook een enamel shapes bolletje om het net een beetje meer af te maken.

Tijdens deze avond vondt er ook 2 keer een Prize Patrool plaats. Bij binnenkomst kreeg je een briefje met een nummer en een aantal mensen vielen hiermee in de prijzen. Je won of een speciaal Stampin’ Up short voorzien van logo of de stempel set Birthday Blast.

 

Met deze set mochten we tevens 2 projectjes maken, een kaart en een zakje waarin je zelfs etenswaren zoals zelfgemaakte koekjes kan bewaren.

We hebben weer veel geleerd, gelachen en genoten van deze avond en hopen dat Stampin’ Up meerdere events hierna gaat geven, waar je op zakelijk gebied ook veel van kunt leren. Het eerst volgende event is in April: On Stage in Amsterdam, waar tevens de oprichters en een hoop andere bekende namen naar toe komen. Tijdens dit evenement zal ook de nieuwe catalogus worden gepresenteerd. Helaas zijn wij hier niet bij aanwezig, maar wellicht de volgende keer. In juni wordt de nieuwe catalogus beschikbaar voor iedereen dus we moeten nog even geduld hebben, maar tellen vol spanning af. Wij als demonstrators mogen wel al eerder genieten van de previeuws. Weer een extra voordeel van een demonstrator zijn bij Stampin’ Up. Wil je ook graag als eerste op de hoogte zijn van nieuwtjes, nieuwe producten, kortingen of een evenement bijwonen; klik dan hier.

Liefs, Ine

 

Categorieën:diverse

Tags:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s