Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

We did it!

Zaterdag was onze eerste Open dag en het was een Top dag: 24 volwassenen en 5 kinderen kwamen kijken en kennis maken met de mooie producten van Stampin Up. De Make en Take’s vielen erg in de smaak. Er werd druk geknutseld.

File_007

De catalogussen werden goed bekeken, kaarten,kaarsen en doosjes bewonderd. We konden goed uitleggen wat onze Koffie en Kaart middag inhoud en daar was veel animo voor. Ook was het leuk om te zien dat de kinderen genoten en zelf voorstelden om kinder/tiener feestjes bij ons te houden. Wordt hopelijk vervolgd dus.

Wat opviel was dat er diverse mensen vertelden dat ze veel kaarten maak spullen in huis hadden maar er niks meer mee deden of vroeger scrapboeken maakten. Wij hopen ze nu weer enthousiast gemaakt te hebben en dat ze die hobby’s weer gaan oppakken : via Koffie en Kaart en Workshops.

IMG_20170311_120216.jpg

Mandy en ik hebben er veel tijd in gestoken en waren blij dat er zoveel belangstellenden waren. De  kleine bedank doosjes vond iedereen ook super dus we kunnen trots terug kijken op een hele gezellige dag.

File_003 (1)

Heb je deze dag gemist maar ben je door de foto’s nieuwsgierig geworden stuur dan een berichtje. De eerst volgende Koffie en Kaart is op maandag 3 april van 14.00 tot 16.00. Er zijn nog wat plaatsen vrij dus meld je op tijd aan.

liefs ,Ine

Categorieën:Over mij

Tags:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s