Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Detailed Dragonfly Thinlits Dies .

Vandaag laat ik een kaartje zien wat ik gemaakt heb voor mijn eerste Koffie en Kaart.

De dames hebben er hun eigen draai aangegeven, wat ook de bedoeiling is van een Koffie en kaart middag. Lekker zelf knutselen. Ik had voorbeelden en Cardkits klaar liggen maar in tegenstelling tot een workshop waarbij je aan de hand van mijn voorbeeld een project maakt, ben je bij Koffie en kaart helemaal vrij om de kaart te maken die jij wilt. Natuurlijk help ik jou waar nodig, maar in principe is het gewoon gezellig samen creatief bezig zijn. Even je hoofd leeg maken. Onder het genot van een kopje koffie of thee met een koekje erbij. En natuurlijk veel klets praat haha.

De eerst volgende Koffie en Kaart is maandagmiddag 3 April van 14.00 tot 16.00 uur.Wil jij daar ook bij aanwezig zijn, neem dan even contact met mij op.

Mijn kaartje heb ik gemaakt met de Detailed Dragonfly Thinlits Dies. Hiermee heb ik de grote Dragonfly uitgestanst uit Tip top Taupe cardstock  met mijn Big Shot. De Dragonfly heb ik bewerkt met de Wink of Stella glitter pen,jammer dat je het op de foto  niet kan zien hoe mooi en subtiel de glitterglans is.

De basis kaart is een stuk Tip Top Taupe cardstock van 43/4″bij 53/4″, hierop een mat van Whisper white cardstock van 41/4″bij 51/4″. Voor de cirkel met achtergrond stempels heb ik van copieerpapier  een mal gemaakt.Je pakt een stuk copieerpapier net zo groot als je te bestempelen kaartje. Hierin maak je met behulp van een pons of Die een uitsnede. Ik heb nu een  rondje genomen, maar een van de dames had bv 3 bloemen uitgeponst en die met de stempels bewerkt en een andere dame wilde een ovale uitsnede. Dit copieerpapiertje plak je vast met bv post-it-notes briefjes of schilderstape. Dan pak je de set Timeless Textures en 3 verschillende kleuren inktpads. Ik heb gekozen voor : Mint Macaron, Pool Party en Tip Top Taupe. Je begint met de lichtste kleur, stempel goed over de rand heen, dan de volgende kleuren. Dan haal je het papiertje weg en heb je een hele  mooie achtergrond cirkel. Iedere keer is het weer een leuke verrassing hoe het er uit komt te zien. Deze techniek noemt men de Spotlight background techniek.

Ik heb de vleugels van de Dragonfly wat omgekruld met de bonefolder en opgeplakt met een reepje dimensionals. Nog wat sequences voor de Bling Bling en mijn kaartje is klaar. Het sentiment zet ik er later pas bij als ik weet voor wie deze kaart is en voor welke gelegenheid.

Je kan nooit genoeg kaartjes op voorraad hebben!

Hier onder de foto met de bloemen gemaakt tijdens Koffie en Kaart.

File_000 (1)

Fijne dag vandaag, en misschien tot ziens op mijn Open Dag a.s. Zaterdag,

liefs Ine

Categorieën:Geen categorie, kaarten

Tags:, , , , , , ,

1 antwoord

  1. mooie kaarten

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s