Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

4 notecards in een doosje

Omdat ik vandaag mijn eerste Koffie en kaart heb leek het me leuk om jullie wat eenvoudig te maken kaartjes te laten zien met een bijpassend doosje.

De basis hiervoor zijn de notecards die je bij Stampin Up kunt kopen. Je krijgt voor €7,50: 20 notecards en enveloppen. Je kunt kiezen uit Whisper White of Crumb Cake. Zo heb je voor weinig geld een leuke basis voor 20 kaartjes.

Ik heb een vel uit de  In Color Designer Series Paper Stack 2015-2017 genomen en wel de kleur Cucumber Crush. Helaas gaan deze 5 kleuren: Cucumber Crush, Delightful Dijon, Mint Macaron,Tip Top Taupe en Watermelon Wonder er dit jaar uit. Vooral Mint macaron ga ik erg missen, is toch wel mijn favoriete kleur. Maar omdat het zo’n somber weer is wilde ik vandaag het felle groene Cucumber Crush gebruiken: hier word ik vrolijk van.

file_000-4

Van het 12″x 12″vel snijdt je een stuk af van 7 1/2″x 12″af. Score met je Trimmer met de 7 1/2″ boven aan beide zijden op 1/2″en 1″. Draai het papier een slag en met de 12″boven score je dan op: 3 1/2″, 4″, 7 3/4″, 8 1/4″.

Je hebt nu 1 kant van 3 1/2″(bodem) en een kant van 3 3/4″(flap). Vouw de zijkanten en knip nu aan beide kanten de 1″strip weg tot aan de eerste scorelijn van het bodemvlakje.

file_000-3

Pons met de 2″Cirkelpons een half rondje uit.file_001-1

Plak het doosje dicht met tweezijdig tape ( Tear and Tape) of Fast Fuse.

file_007 Maak een Bellyband van een strookje DSP en versier deze. Ik heb gekozen voor een 2″cirkel met een banner uit de Bannerpons. De tekst komt uit de set: Gift of Love ( Hostess set) en de sterretjes uit de Balloon Celebration set. De cirkel en Banner heb ik bevestigd met Dimensionals.

De 4 notecards worden versierd door het reststuk DSP in vieren te snijden en je 4 stukken van 41/2″x3″over houdt. Ik heb er voor gekozen de 2 verschillende kanten van het DSP te gebruiken. Van reststukjes Whisper White en Cucumber Crush heb ik Cirkels geponst van 2″en 13/4″ de tekst komt uit de Birthday Bright set.Voor de kaartjes met de vlinder heb ik de Elegant Butterfly pons gebruikt.  Een strip Whisper White van 41/2″x 3/4″ met de tekst uit de Avant Garden set ( nu nog gratis te krijgen tijdens Sale-a-Bration bij een bestelling boven 60 euro) maakt het kaartje af.

file_005

Nu heb je een mooie set met 4 kaartjes plus enveloppen in een mooi opbergdoosje.Leuk om kado te geven.

Wil je een bestelling doorgeven of een keer binnenlopen tijdens Koffie en Kaart laat het me even weten via een berichtje op madebyinepie@gmail.com. En vergeet niet Zaterdag 11 maart 2017 in je agenda te zetten voor het Open Huis Event!

Liefs, Ine

Categorieën:kaarten

Tags:, , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s