Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Workshop dagen

Toen ik begon met het opstarten van mijn blog en de workshops, kwam de donderdag het beste uit voor mensen om dan een workshop te volgen. Maar de donderdag is niet voor iedereen geschikt lijkt mij. Daarom wil ik graag van jullie weten wanneer het voor jullie het beste uit komt. De workshops worden ingepland met een middag (14:00 – 16:00 uur) en avond (19:00 – 22:00 uur) editie.

De komende maanden kan het dus zijn dat onder het kopje Evenementen andere dagen worden toegevoegd. Mocht je niet kunnen en je wilt toch graag de workshop volgen, hoor ik dit graag en dan kijken we samen even wat mogelijk is. En vergeet niet, de workshop kan bij mij thuis of op locatie gehouden worden. Ook dit kan in overleg geregeld worden.

Ik hoop jullie graag te zien tijdens een workshop!

Liefs, Ine

Categorieën:Over mij, Workshop

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s