Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Just Beecause

Soms hoef je maar naar een product in de catalogus te kijken en je krijg al genoeg inspiratie om er iets van te maken. Ik kreeg dat bij de Hexagon Dynamic Embossing folder. Deze Embossing folder staat in de spring/summer catalogus die nog loopt tot 31 mei 2017.cof

Zoals je kunt zien wordt de Embossing folder gebruikt met een Basic Grey cardstock om er een metallic look aan te geven voor bijvoorbeeld een mannenkaart met gereedschap. Maar deze folder is ook ideaal om te gebruiken met een gele kleur cardstock in combinatie met bloemen en bijtjes. En dat is wat ik ermee heb gedaan.

Allereerst heb ik een een A4 Basic Black door midden gesneden met de trimmer. Vervolgens heb ik gebruik gemaakt van de Window Box Thinlits Dies van Stampin up:IMG_20170319_153441.jpg

Ik heb de twee stukken cardstock samen met de thinlit voor het doosje door de Big Shot gehaald en deze in elkaar gezet met Tear & Tape van Stampin’ Up. Daarna heb ik een aantal stukken Daffodil Delight cardstock door de Big Shot gehaald met de Hexagon Dynamix Embosing Folder. Ik heb het papier niet nat gesprayed, omdat ik een zachte afdruk wou als achtergrond. Wanneer je wilt dat de afdruk wat meer aanwezig is kun je het papier een beetje vochtig maken met een spray en water en dan door de Big Shot halen.
Ik heb met behulp van de Stitched Framelits Dies en de Big Shot, 6 vierkantjes voor de zijkanten en 1 cirkel uit gestanst en deze vervolgens vastgeplakt met Fast Fuse.

Daarna kwam het stempel werk. Ik heb hiervoor 3 sets gebruikt:

  1.  het bijtje komt uit de Touches of Texture set; pagina 141 in de jaarcatalogus nog geldig tot 31-05-2017. Deze heb ik gestempeld met Memento inkt ingekleurd met de Daffodil Delight marker.
  2. het bloemetje en de blaadjes komen uit de Special Reason set en zijn uitgestanst met de daarbij horende thinlits. Deze staan in de Spring/Summer catalogus 4 januari 2017 pagina 42. De blaadjes zijn gestempeld op Whisper White cardstock in Emerald Envy en het bloemetje in Real Red.
  3. de banner en de tekst komen uit de Hostess set: Punt intended en zijn gestempeld op Whisper White cardstock met Memento inkt. Dit is een exclusieve set uit de jaarcatalogus. Wil je meer informatie over de Hostess sets, neem dan contact met mij op dan kan ik je hierbij helpen.
    (voorals nog is het niet bekend of bovenstaande sets in de catalogus blijven, volg mijn blog/facebookpagina en blijf op de hoogte van updates)

Voor de blaadjes aan de bloem vast te maken en voor de banner heb ik Fast Fuse gebruikt. De bloem met de blaadjes heb ik met Dimensionals  vastgeplakt. Hiervoor heb ik 2 lagen gebruikt en tussen deze lagen heb ik wat Gold Metallic Thread geplakt om het net iets meer af te maken.
Doordat het doosje open kan, kun je deze nog vullen met bijvoorbeeld lekkere honinggraatjes of honingdropjes, Just Beecause!

Wil jij nou ook een keer zo’n leuk doosje maken tijdens een workshop, neem dan snel contact met me op dan plannen we een datum!

Liefs, Ine

PhotoGrid_1489934499006.png

 

Categorieën:Doosjes

Tags:, , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s