Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Griep

Helaas heb ik toch een flinke griep te pakken. Al een hele week plat gelegen met dit nare virus. Ik ben zo moe dat ik de hele dag kan slapen. En als ik iets gedaan heb bv de was ( met 7 personen in huis moet dat gewoon doorgaan) of de keuken opgeruimd ben ik versleten. Gisteren wel even wat geknutseld maar kan ik nog niet laten zien omdat de ontvanger het pas volgende week krijgt. Ook een opdracht voor 3 kaarten voltooid maar ook die kunnen pas volgende week worden onthuld.

Dus geen leuke inspirerende blog vandaag maar hopelijk ben ik na het weekend weer opgeknapt. Geniet van de zon, liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s