Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Voor een speciale Sarah.

Woensdag, is een hele speciale dierbare vriendin 50 geworden. Dus moest er ook een speciaal kaartje komen. Het mooie van dit kaartje is : dat je het plat in een envelop kan versturen en als je hem uitpakt popt hij up en blijft zo staan.

Bestand_002 (3)

 

Ik heb mijn favoriete stempelset Beautiful You gebruikt. En voor de achtergrond de Watercolor Pencils met de Aqua Painter. De cijfers 50 heb ik uitgesneden met de Large Number Framelits en mijn Big Shot. De kaart is gemaakt met de Window Box Thinlit Dies. Aangezien dit een bewerkelijke kaart is, komt hier geen werkbeschrijving te staan. Mocht je deze kaart ook willen maken, mag je me een berichtje sturen. Het ontwerp is van Mitosu Crafts, 2 engelse Stampin Up Demonstrators: Bary en Jay.

Natuurlijk heb ik er een bijpassende kaars bijgemaakt en zo heb je een mooi setje. De kaarsen zijn zo leuk om te maken, wil je hier een keer een workshop mee laat het me dan weten dan plan ik het in. Liefs Ine

Bestand_000 (3)

 

Categorieën:kaarten

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s