Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Werk in uitvoering.

Vandaag ben ik heel druk geweest met de voorbereiding van onze eerste Kids workshop a.s. Woensdagmiddag; 4  meisjes met 1 moeder komen dan gezellig knutselen.  We gaan een mooi doosje maken met de Envelope Punch Board en 4 kaartjes.

Afbeeldingsresultaat voor envelope punch board stampin up

Omdat ze nog nooit gestempeld hebben en het Envelope Punch Board niet kennen heb ik alles van te voren op maat gesneden. Het Envelope Punch Board is zoals de naam al zegt een bord waarmee je heel makkelijk diverse maten enveloppen kunt maken. Maar ook hele leuke doosjes, kaarten en andere projecten.

De meisjes hoeven alleen maar mijn instructies wat betreft Punch en Score te volgen en kunnen dan op hun gemak een mooi doosje maken en daarna versieren.

Het doosje wordt versierd met de grote Die van de set So Detailed Thinlits Dies. Die heb ik al voor hun met de Big Shot uitgesneden. De Vlinder mogen ze zelf uitponsen met de Elegant Butterfly pons en versieren met wat Pearls.

Bestand_001 (2)

De 4 kaartjes zijn ook al gesneden en gerild: hoeven ze alleen nog te vouwen en dan kunnen ze kiezen hoe ze de twee stukjes Inside the Lines DSP gaan inkleuren. Met bv. de Markers, de Blender pen of de Aqua painter. Of misschien gewoon zo zwart /wit laten en alleen een bijtje erop plakken. Wat jammer dat vandaag het einde is van de Sale-a-Bration. Onder andere dit mooie Dsp kreeg je gratis bij een bestelling van 60 euro. Nu moeten we weer een heel jaar wachten tot de nieuwe Sale-a Bration.

Er zitten bij de kaartjes ook 2 Whisper White stukjes papier die mogen ze bestempelen met bv. een ander Sale-a-Bration item de Hey, Chick stempelset of de schattige poesjes uit de Pretty Kitty set of de leuke diertjes uit de Love You Lots ( Hostess) set.

Ik heb er enorm veel zin in en hoop dat dit de eerste, van vele kids workshops is. Dus heb je ook kinderen/kleinkinderen die creatief bezig willen zijn, of heb je binnenkort een kinderfeestje en wil je eens wat anders: neem dan contact met mij op en wij kijken dan samen wat voor leuks we die middag kunnen doen.

liefs, Ine

Categorieën:Doosjes, kaarten

Tags:, , , , , , , , , ,

1 antwoord

Trackbacks

  1. Volle workshop week! – Welkom op mijn Blog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s