Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Volle workshop week!

Afgelopen maandag was de maandelijkse Koffie en kaart middag. Met drie dames hebben we heerlijk geknutseld en natuurlijk ondertussen wat gekletst met een kopje koffie en wat lekkers. De creaties zijn ook weer ontzettend mooi geworden. Twee kaartjes zijn gemaakt met een spotlight-stamping techniek en de andere drie kaartjes zijn in Paasstijl gemaakt.

PhotoGrid_1491228234514En vandaag (woensdag) was er een kinderworkshop. Vier vriendinnetjes die samen een middagje kwamen knutselen. We hadden voor ieder een flesje water met daaraan een eigengemaakte hanger waar wat lekkers in zat. Hiervoor heb ik de Sale-A-Bration: Tasty Trucks stempelset gebruikt:


Het was heel leuk om de meiden creatief bezig te zien en hoe goed ze het al konden voor een eerste keer. Maar het leukste was wel de kaartjes, omdat ze hier helemaal los mee konden gaan en diverse stempelsets konden gebruiken. Er zijn dan ook vele sets gebruikt en gecombineerd. Hieronder vindt je een kleine selectie foto’s van de super mooie eindresultaten:

Als je meer wilt weten over dit doosje, klik dan hier.

Maar morgen (donderdag) hebben we ook nog een Paasworkshop gepland!

PaasworkshopKortom een hele leuke, creatieve week is het nu al! Wil je nou ook eens langs komen voor een workshop of koffie en kaart middag, kijk dan bij evenementen voor de geplande datums. Of boek je eigen workshop!

Tot snel! Liefs, Ine

Categorieën:Workshop

Tags:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s