Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Surprise

Een paar weken terug vroeg mijn vriendin of ik 3 kaarten kon maken voor haar dochters. Mijn vriendin werd 50 en wilde als verrassing haar dochters meenemen naar Valencia. En ze wilde dat op een speciale manier bekend maken.

Ik dus aan het denken geslagen en kwam toen op dit kaartje:Bestand_002 (7)

Als je aan  het schuifje trekt komt er een wit vlak tevoorschijn. In het vlak had mijn vriendin de gps coördinaten geschreven van bij de ene dochter :het vliegveld Eindhoven, bij de andere dochter  de coördinaten van Valencia en bij de laatste dochter de coördinaten van hun verblijfplaats.

Zo grappig : staan er getallen en weet je nog niks? “Huh mam,wat is dit? Maar toen hadden ze het door en kon er worden gegoogled. Grote hilariteit en daarna pure vreugde! De Surprise was gelukt!

Ik had 2 kaarten gemaakt waaruit ze kon kiezen en het is uiteindelijk die met het vliegtuig geworden. Helaas is deze set retired. Maar ik kan hem niet wegdoen: is veels te leuk. Maar zoals je bovenaan kunt zien is het ook erg leuk om de set Lift Me Up, te gebruiken met de bijbehorende dies.

Gisteren begon ook het grote event: On Stage van Stampin Up. Helaas konden Mandy en ik er niet bij zijn. Het is een twee en een halve dag  durend event in Amsterdam dus erg prijzig ivm reis en verblijfkosten.

Op dit event wordt de nieuwe catalogus onthuld. Erg spannend: welke sets blijven, welke worden retired?Wat worden de nieuwe stempel kleuren? En wat zijn de nieuwe stempelsets, dies en andere mooie artikelen van Stampin Up. Voor ons blijft dit even een Surprise.

10 april wordt voor ons de sluier opgelicht en kunnen wij alvast pre-ordenen en projecten maken zidat onze klanten zien wat je er mee kan maken. Wordt vervolgd dus.

Willen jullie weten hoe je zo’n leuke schuifkaart maakt of heb je ook een opdracht voor mij om een bijzondere kaart/minialbum te maken , neem dan contact met mij op.

Fijn  weekend, liefs Ine

Categorieën:kaarten

Tags:, , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s