Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Spannend!

Gisteren was het  een spannende dag voor alle demonstrators van Stampin Up. Die dag kregen wij de nieuwe catalogus te zien en wisten we dus welke stempelsets/ponsen/ dies etc eruit gingen en welke er bleven . Maar ook welke nieuwe producten erbij zijn gekomen. De demonstrators die naar On Stage zijn geweest wisten al welke mooie inktkleuren erbij zijn gekomen en met wat voor prachtige stempelsets we het komende jaar mogen werken .

Het werd dus een dag met een lach en een traan. Mooie producten die verdwenen en nieuwe producten die verschenen.

Vanaf 21.00 was ik dan ook niet bereikbaar : ik was druk bezig met me te vergapen aan al de nieuwe producten. En het uitzoeken van de retired sets. Deze sets zal ik de komende tijd vaak gebruiken voordat ik definitief afscheid van ze moet nemen.

Al hoewel? Ik heb nog een volle la: retired stempelsets haha. Er zijn echt sets bij die ik nooit weg zal doen. Zie bovenstaande foto.

En bv het retired DSP gebruik ik vaak voor kadootjes. Dit weekend heerlijk bezig geweest in de zon om mooie kado koffertjes te maken. Voor jarige familieleden en ter voorbereiding op een workshop. Foto’s houden jullie dus tegoed.

In mijn volgende blog lezen jullie meer over hoe groot mijn blijdschap was en of de schade meeviel,

Veel liefs ,Ine

Categorieën:Geen categorie

Tags:, , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s