Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Oud of nieuw ?

Gisteren was het dan zover. Om 21:00 zaten we klaar om zowel de Retired lijst en de nieuwe catalogus te bekijken. Om maar eerst met de “pijn” te beginnen en te weten van welke sets we afscheid moesten gaan nemen, begonnen we met de retired lijst.

Het duurde even voordat we de lijst konden bekijken, maar al snel konden we beginnen met de catalogussen doorspitten. Van een aantal sets ben ik toch wel verdrietig, van een aantal totaal ongeloof dat die wel mogen blijven maar andere veel leukere niet en van sommige had ik het wel verwacht. Toch moeten we in totaal 36 sets uit onze collectie schrappen! Een aantal sets hiervan zullen ook echt in de verkoop gaan (via onze facebook webshop en binnenkort hopelijk hier), maar een aantal kan ik echt niet verkopen en blijf ik gebruiken. Dan wel niet tijdens workshops, maar voor eigen gebruik. 

Maar doordat de retired lijst bekend is, betekend het ook dat je tot 31 mei of tot dat de voorraad op is de items met eventueel korting kunt bestellen. Heb je hier interesse in, neem dan eens een kijkje via deze link.

De catalogussen kun je op mijn homepagina vinden of je kunt ook langs komen dan kun je een exemplaar halen of even door bladeren. Het gaat om de AC (jaarcatalogus) en de SSC (summer spring catalogus). De pagina nummers staan erbij dus dit is makkelijk op te zoeken. Wees er wel snel bij want op = echt op en de items gaan nu al hard!

Maar natuurlijk na de pijn kwam ook zonneschijn 😉 : de nieuwe catalogus! 236 pagina’s met items die vanaf 1 juni 2017 tot en met 31 mei 2018 te bestellen zijn! En ik kan je alvast verklappen dat er hele leuke dingen in staan met genoeg ideeën voor nieuwe projecten en workshops! Nog heel even geduld dus.

Wil je bijvoorbeeld deze Nederlandse set K.J.E.G. nog bestellen (kijk hier voor het PDF bestand), wees er dan snel bij en stuur me een berichtje dan plaats ik de bestelling z.s.m. voor je! Of wil je nog snel een workshop plannen met 1 van de sets die eruit gaan, boek dan snel een datum bij ons!

Voor vragen kun je me het beste bereiken via het contactformulier  of via mijn sociale media.

Liefs, Ine

demo_header_retiringproducts_spuk

Categorieën:diverse

Tags:, , , , , , , , , ,

1 antwoord

Trackbacks

  1. OH NEE! – Welkom bij Made by Inepie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s