Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Traktatie

Vandaag wordt onze zoon Nick 16 jaar. De tijd van traktaties ligt allang achter mij. Alleen wil het geval dat Nick nu stage loopt op zijn oude basisschool en meester Nick moet dus trakteren.

Dus moeder moest aan de knutsel , wie mij kent weet dat dat geen straf is voor mij. De tijd van traktaties maken ligt ver achter mij. Ik vond het altijd leuk om er iets moois van te maken. Had ik toen mijn Stampin Up spullen gehad was het wel veel makkelijker geweest.

Ik heb voor deze traktatie het peperkoekmannetje uitgeponst met de pons die bij de set Cookie-Cutter Christmas hoort. Je ziet: deze set kan je het hele jaar door gebruiken. Het cardstock wat ik gebruikt heb is Whisper White en Tip Top Taupe. Met een zwarte dunschrijver heb ik alles erop getekend en geschreven. Strikje vastgeplakt met een gluedot. Op Houten miniknijpertjes geplakt en aan de chipszakken bevestigd .Bestand_001 (10)

Voor de juf een mooi doosje gemaakt met de Windowbox thinlets met hierin een plastic kaarsje wat theezakjes en paaseitjes.

Leuk toch! Wil je ook een leuk idee voor een traktatie of een kinderfeestje neem dan contact met me op.

Oh ik zou nog even terug komen op gisteren. Helaas gaan er wat favorieten van mij uit: in totaal 22 sets en ook veel ponsen en lintjes e.d.. Dus dat deed wel zeer, maar een goede pleister op de wonde was de nieuwe catalogus: er staat zoveel moois in! Er is nu een retired list, link op mijn blog en facebookpagina. Als je iets wilt bestellen laat het mij dan snel weten, want op is op en het gaat heel hard.

Liefs Ine

Categorieën:diverse

Tags:, , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s