Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Doosjes en koffertjes

Van de week werdt mijn zoon 16. En ik zag een leuk ontwerp van een boekdoos ( Bookboxcard). En ik dacht meteen dat ga ik maken voor de jarige job.

Ik hou van kaarten maken maar doosjes maken vind ik ook super om te doen. Ik ben druk bezig met de voorbereiding van een workshop: koffertjes/ beautycase maken. Zodra ik de datum weet kunnen jullie dat hier lezen op mijn blog of op mijn Facebook pagina.

Terug naar mijn boekdoosje: het is een groot formaat dus je kan er leuke kadootjes in doen of zoals in mijn geval : snoep. En een mooie kaart natuurlijk.

Bestand_002 (8)Bestand_000 (22)

De tutorial is van Sam van Mixed up Craft. En heb ik gevonden op You Tube mijn favoriete site even als Pinterest een grote bron van inspiratie.

Ik heb het In Color Dsp in de kleur Rich Razzleberry gebruikt, de cardstock in de kleur Crumb Cake. En als stempelsets : My Hero voor op de zijkant, de cijfers 16 heb ik gestempeld en uitgestanst met de Number of Years bundel. En de voorkant teksten komen uit de Window Shopping bundel. Waarbij ik het woordje Friend had afgeplakt en daarna Son heb opgeschreven. Mijn zoon vond hem helemaal te gek. Missie geslaagd.

Denk jij nu: oh wat mooi maar dat kan ik niet? Neem contact met mij op en je zult verbaasd zijn hoe eenvoudig knutselen is en hoe creatief je zelf bent.

Fijne paasdagen, liefs Ine

Categorieën:Doosjes, kaarten

Tags:, , , , , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s