Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Condoleance kaarten

Helaas moet je soms deze kaartjes ook maken. Ik heb er meestal wel een paar op voorraad liggen want vaak wordt je toch nog overvallen door een doodsbericht. Ik probeer er altijd iets moois van te maken zodat de ontvangers voelen dat je echt met ze meeleeft. Mijn favoriete stempelset is hiervoor: Hopeful Thoughts.

Op de bovenste foto heb ik alleen de tekst gebruikt: Sharing in your Sorrow. En als stempelset heb ik hier gekozen voor Vintage leaves. Ik heb eerst met tape een rechthoekig vlak gevormd en dit met inkt en een inktsponsje gesponst. Toen wat blaadjes gestempeld en 1 groot blad gestempeld en uitgestanst met de bijpassende dies.

Je kan ook kiezen voor zwart en grijs tinten zoals bijvoorbeeld in onderstaande foto:Bestand_000 (24)

Hier heb ik wel de tak uit de stempelset Hopeful Thoughts gebruikt en het lichtgrijze vlak is een stempel uit de set:Perpetual Birthday Calender. Deze set gaat helaas niet mee naar de nieuwe catalogus en staat op de retired list. Als je deze nog wilt bestellen moet je snel zijn want al de retired producten vliegen er uit.

Ik heb nog 3 candy dots erbij geplakt om de kaart af te maken. Dit kaartje heb ik geCAS-ed ( Copy and Share) van Helene Den Breejen van Lovely Stamping.

Twee heel verschillende kaarten met het zelfde doel: de ontvangers sterkte te wensen met hun verlies. Ik weet nog goed toen mijn man stierf , hoeveel troost een lief kaartje gaf. Gewoon het feit dat er mensen zijn die met je meeleven doet enorm veel.

En dat vind ik ook het mooie aan kaartjes maken en versturen: je vind het fijn om ze te maken en anderen blij te maken met deze persoonlijke attentie. I Love My Hobby.

En deze Hobby deel ik graag met jou: kom dus gezellig een workshop bij me doen of loop binnen bij Koffie en Kaart. Door de meivakantie is deze pas op 8 Mei: zet het vast in je agenda.

Liefs Ine

 

Categorieën:kaarten

Tags:, , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s