Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Koffie en Kaart

Vandaag weer een gezellige en geslaagde koffie en kaart gehad. Vijf dames kwamen onder het genot van een bakje koffie of thee tot hele mooie resultaten. We hadden 2 dames die een Wipercard gemaakt hebben , twee dames die een Four Fold card gemaakt hebben en 1 dame ging voor een doosje met de Window Box Thinlits Dies. Van de Four Folds cards hebben we geen foto’s: zijn voor jarigen die nog niet jarig zijn: dus GEHEIM! Die foto’s houden jullie dus nog tegoed van ons.Bestand_000 (14)Bestand_001 (6)Bestand_002 (3)

Geweldig mooie resultaten: trots op onze dames!En hun blijde gezichten zijn onze grootste beloning. De twee uren vlogen voorbij maar deze keer was het ons toch gelukt om alles af te krijgen.

Op 22 Mei hebben we geen gewone Koffie en Kaart maar is het ook een Farewell Party: nog 1 keer spelen met de retired stempelsets. Op 2 Juni is de Lanceer Party van de nieuwe catalogus. Je kunt dan op je gemakje de nieuwe catalogus doorbladeren en al even spelen met wat nieuwe artikelen. Bij een bestelling of opgave nieuwe workshop krijg je de catalogus gratis mee naar huis. Je bent van harte welkom van 14.00 tot 16.00 uur en van 19.00 tot 21.00. Neem gerust iemand mee.  Hopelijk tot gauw,

Liefs Ine

Categorieën:Doosjes, kaarten

Tags:, , , , , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s