Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Libelle zomerweek

Vrijdag 19 mei kun je ons vinden op de Libelle Zomerweek in Almere! Samen met een aantal teamgenootjes uit het team van Hélène den Breejen : The lovely stampers (waaronder: Carola, Daniëlle, Anne-Marie, Marja en Hélène zelf natuurlijk), verzorgen wij die dag een workshop van Stampin’ up. De hele dag kun je ons daar vinden en kun je tussen bepaalde tijdstippen een workshop volgen.

We zouden het natuurlijk super leuk vinden om veel mensen daar te zien! Heb je nou nog geen kaartje voor de Libelle Zomerweek, dan is dat geen probleem. Er zijn nog kaartjes te bestellen via: http://www.libellezomerweek.nl/2017/kaarten/

Wil je er nou zeker van zijn dat je een super leuke workshop bij ons kunt volgen, ga dan naar http://www.libellezomerweek.nl/2017/programma/ en klik bij het kopje workshops en de vrijdag een tijdslot aan. Hier kun je samen met je ordernummer (van je entreekaartje) een workshop inplannen!

Wij hebben er zin in, tot dan?!

Liefs Ine & Mandy

Categorieën:diverse, Workshop

Tags:, , , , , ,

1 antwoord

  1. Wat leuk! Ik kom helaas niet, maar alvast heel veel plezier vrijdag gewenst! Gr Linda

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s