Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Envelope Punch Board

Maandag had ik een moeder en dochter workshop. Ik wist dat mijn buurmeisje graag doosjes maakte dus besloot ik het Envelope Punch Board te gebruiken. De naam zegt het al: je kan er enveloppen mee maken en dat klopt, maar ook kan je er hele mooie doosjes mee maken, tabkaarten en spools om je lint op te bewaren. Er zit standaard al een vouwbeen bij en ook een afrondpons. Echt een heel fijn board.

IMG_3695

Ik heb de workshop op papier staan dus wil je ook zo’n mooi doosje maken, neem dan even contact op en het Envelope Punch Board kan je gewoon bij mij bestellen : hij kost 23,00 euro.

In het doosje zitten 4 kaartjes, leuk om te zien dat er hele verschillende stempelsets zijn gebruikt:

Deze diashow vereist JavaScript.

Ook heel leuk om bijvoorbeeld cadeau te geven. Donderdag ga ik een leuke workshop geven met de Painted Harvest set, met een heel verrassend ontwerp. Vrijdag kun je dat weer zien hier op mijn blog, of je doet gezellig mee en schrijft jezelf nog gauw in.

Liefs Ine

Categorieën:Doosjes, kaarten

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s