Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Flexibel

Gisteren stond de workshop:Painted Harvest gepland. We zouden twee kaarten gaan maken met een Bellyband. Helaas hadden zich slechts 2 dames ingeschreven:1 ‘smiddags en 1 ‘savonds . Ze hadden dus privé les en konden kiezen wat ze wilden doen. Dame 1 is weg van uilen dat wist ik, dus heb ik met haar een uil gemaakt met de stempels van Painted Harvest. Dit idee had ik gezien bij Mitosu Crafts. Jay is super creatief en heeft een duidelijke video tutorial gemaakt op YouTube. Hoe kom je erop: een uil maken met stempels van bloemen, blaadjes en eikels? Het is niet zo makkelijk als het lijkt maar wel heel leuk om te doen en we waren blij met de eindresultaten.

 

De dame die ‘savonds kwam had eigenlijk niks met de herfst. Ik wist dat ze gek is op varkentjes,”Knorries” zoals zij ze noemt. Dus besloot ik dat we de stempelset This Little Piggy gingen gebruiken.Dit in combinatie met de squash fold card. Deze had ik laatst gebruikt met Koffie en Kaart: ziet er moeilijk uit maar is prima te doen ook voor een beginneling.

Zij was helemaal blij met het eindresultaat en ging tevreden naar huis.

Soms moet je gewoon flexibel zijn: het belangrijkste is dat je klant lekker creatief bezig is geweest. Het lint is (helaas) retired, maar ik vond dat bij deze kaart een stoer lint hoorde.

Wil jij dit ook? Kijk dan bij Evenementen wat er in de planning staat en kun je niet op de geplande datums, neem dan contact met ons op: wij zijn heel flexibel;)

Graag tot ziens hier op de Faramir.

Liefs, Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s