Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Work of Art

In ons team The Lovely Stampers hebben we voor de eerste (maar zeker niet de laatste)keer een RAK ( Random act of Kindness) kaartjes actie gedaan. De bedoeling is dan dat je iemand van ons team een leuk kaartje stuurt en jij krijgt dan van haar ook een mooi kaartje terug. Altijd leuk om post te krijgen toch? En het brengt je ook op nieuwe ideen.

Ik wilde voor mijn kaartje een oudere set gebruiken: Work of Art. Deze achtergrond stempels zijn ideaal om als basis te gebruiken. Het enige nadeel van mijn set is dat het een houten versie is. Stempelt wel fijn maar het weer netjes in de doos krijgen is een ware puzzel. Gelukkig is het me na veel pogingen gelukt en heb ik er nu een foto van gemaakt. Dit is dus mijn tip voor jullie: bij houten sets even een foto maken dat scheelt veel tijd en frustraties haha.

IMG_3789

De dragonflies komen uit de bundel Dragonfly dreams. Het is een stempelset met bij passende dies. Ik heb het op Glossy White paper geplakt wat helaas niet goed te zien is op de foto: dat papier heeft een hele mooie glans.

IMG_3731

Deze kaart vind ik  gewoon mooi door zijn eenvoud, vinden jullie dat ook?

Mocht je info willen over de gebruikte materialen of een keer een workshop bij mij willen volgen neem dan contact op, fijne herfstvakantie en geniet van de zon!

Liefs, Ine

Categorieën:kaarten

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s