Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Save the date!

9 December is de datum die je moet vrijhouden, dan hebben wij namelijk ons eerste Kerstkaarten evenement. Van 10.30 tot 15.00 uur ben je dan welkom hier op de Faramir 23.

We gaan dan gezellig kerstkaarten maken en een mooi doosje  versieren, zo zijn ze mooi opgeborgen of je kunt ze kado doen. Jullie krijgen een lichte lunch en daarna gaan we weer creatief verder. Heel leuk om samen te doen met een vriendin, moeder of buurvrouw. We hebben al inschrijvingen en maar plek voor 10 dus schrijf je snel in want vol is vol. Vaak hoor ik, oh op die dag moet ik werken en kan ik dus niet, maar nu is het  voor het eerst op een zaterdag. Ook mensen die van verder weg moeten komen: dit is jullie kans!

Je hoeft niks mee te nemen, alleen goede zin, alle materialen zijn hier aanwezig. Kan je meteen kennis maken met de mooie producten van stampin Up.

Graag tot ziens hier op de Faramir.

ps. Leuke kadotip : geef een workshop kado of een kadobon voor Stampin Up artikelen. Wij hebben mooie kadobonnen die natuurlijk leuk verpakt worden. Ook voor Sinterklaas en Kerst.

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s