Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Half Full

Van de week heb ik mijn kasten en laden opnieuw ingedeeld. En kwam ik restjes tegen van de Daisy Delight kaart setjes die Helene den Breejen had gemaakt voor Share a perfect day. Omdat ik een kaart moest maken voor een 50 jarige vriendin besloot ik zo’n setje hiervoor te gebruiken. Ik heb de mooie set Half full hiervoor gebruikt. De basiskaart was Pool Party, het stukje Blushing Bride heb ik gescheurd en gesponst met Dapper Denim. Op het Whisper White cardstock heb ik de cijfers 50 gestempeld in Dapper Denim en uitgestanst. De tekst Happy Birthday komt uit de Butterfly basics set en de verfspatjes uit de set Timeless Textures. De druiven en het glas wijn heb ik ingekleurd met een blender pen en een Rich Razzleberry inktpad. Als finishing touch nog wat Wink of Stella erover. Een strikje en een pailletje erop en klaar was mijn kaart.

Je ziet het: kaarten maken is eenvoudig. Zeker als je de materialen in huis hebt. Als je bij ons een workshop doet hoef je niks mee te nemen behalve goede zin. Je kan dan ook alle producten van Stampin up uit proberen. Zie ik je binnekort op de Faramir?

Aanstaande vrijdag is de mooie Workshop: Eclipse Letter technique, je kunt jezelf nog inschrijven hiervoor,kosten: 7,50 euro inclusief drinken en wat lekkers.IMG_3597

Liefs Ine

Categorieën:kaarten, Workshop

Tags:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s