Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Prachtig weer!

Heerlijk herfst weer is het vandaag. Dus even een herfstkaartje om te showen:

IMG_3765

Ik ben nog even druk  met Swaps maken voor On Stage. Klinkt vast als Grieks voor jullie , dus zal het even uitleggen. On Stage is het grote jaarlijkse evenement van Stampin Up, waarbij je heel veel mede Demo’s ontmoet, nieuwe producten ziet en gezellig samen projectjes maakt. En niet te vergeten Price Patrol: iedereen krijgt een lootje en wint dan bv een nieuwe stempelset! Uit de nieuwe catalogus.

Een Swap is een ruil object wat je maakt en daardoor heb je aan het einde van de dag heel veel leuke voorbeelden. Nieuwe ideeen, die je weer in een workshop bijvoorbeeld kunt verwerken. Ik heb er nu 17 af voor mijn teamgenootjes en maak er nog 26 bij om te ruilen. Als dit klaar is kan ik eindelijk beginnen aan de kerstkaarten voor ons Kerstevenement.  Niet vergeten he: 9 december is het zover. Er zijn nog plaatjes vrij!

10 december staan we hier op de Kerstmarkt in Zesgehuchten en eerst staan we nog op de Lady’s Night hier in de Coevering op 22 november. Leuke dingen dus in het vooruitzicht: I love my job! Wil je ons in het echt ontmoeten:

22 November Lady’s Night Hoog en Droog Coevering 32A Geldrop.  Vanaf 19.30 tot 22.30 uur

9 December Kerstkaarten evenement van 10.30 tot 15.00 hier op de Faramir 23 Geldrop

10 December Kerstmarkt EuphoniaGemeenschapshuis Zesgehuchten , Papenvoort 1 Geldrop. Van 10.30 tot 13.00 uur

En maandag hebben wij weer Koffie en Kaart, hier op de Faramir van 14.00 tot 16.00 uur

Tot Ziens, Liefs Ine

 

Categorieën:kaarten

Tags:,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s