Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

En alweer een week voorbij.

Wat vliegt de tijd: het is alweer November. Zijn jullie al begonnen met kerstkaarten maken? Ik ben nog bezig met de swaps af te maken maar volgende week ga ik echt beginnen met de kerstkaarten. Zeker omdat 9 december al ons Kerstkaarten evenement is en de 10e december de kerstmarkt hier in Zesgehuchten. Voor de lady’snight zijn we gelukkig al klaar dus dat scheelt.

Tussendoor heb ik nog opdrachten gedaan : een minialbum voor iemand die 60 werd. Samen met haar zus een mooi albumpje gemaakt en dat is haar zo goed bevallen en de hele familie vond het albumpje zo leuk , dat ze binnenkort gezellig hier op workshop komen. En een kaart gemaakt voor iemand die zwaar ziek is. Binnenkort zal ik die hier ook laten zien: hoe je heel eenvoudig een lieve kaart kunt maken.

Vandaag laat ik hier 2 kerstkaartjes zien, gemaakt met de stempelset This little Piggy. Ik heb  met de stempelset Foxy Friends, het varkentje een gewei gegeven. En met de Cookie Cutter Builder punch een schattig strikje voor hem gemaakt. Eens iets anders dan pinquins en rendieren.

Voor meer informatie , bestellingen of inschrijvingen mag je me mailen op madebyinepie@gmail.com. Fijn weekend,

Liefs Ine

Categorieën:kaarten

Tags:, , , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s