Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

DSP: Designer Series Paper

Stampin Up heeft weer hele mooie sets DSP uit gebracht. Ze zijn er in 6″ bij 6″ of in 12″bij 12″ dat ligt er aan welke set je uitkiest. Bv de Picture Perfect Party DSP is in 6″bij 6″ ,je krijgt dan 48 velletjes: vier vellen per (12!) verschillende designs voor 12,25 euro en het Sweet Soiree Specialty DSP zijn 12 vellen van 12″bij 12″ en dan heb je 6 verschillende designs en daar krijg je twee vellen van voor 16,00 euro. In onderstaand filmpje zie je mooi alle designs:

Mijn favoriet is op dit moment het Petal Passion DSP want ik vind het zwart witte papier zo mooi en past perfect bij de Party Pandas mijn favoriete Sale-a-Bration artikel.

Dit leuke kaartje heb ik gemaakt voor mijn lieve Up Helene den Breejen, dit model had ik gezien in het vierkant en heb het zelf aangepast naar rond.

 

De tekst: “Enjoy the little things” zit helemaal verborgen achter de Panda en aan de binnenkant van de cirkel staat: “I am much more Me when i am with You.”

Ik hou van kaarten waar beweging in zit of een leuke verrassing. En het DSP past hier perfect bij. Welk DSP is jullie favoriet? Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

Liefs Ine

 

Categorieën:kaarten

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s