Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Storm.

Wat was het gisteren een stormig dagje. Ik hoorde de wind en had gewoon geen zin om op te staan. Wilde het liefste lekker heel de dag in mijn warme bedje blijven liggen, maar helaas de wasmachine riep me alweer. De zakken plastic vlogen hier door de straat.

Nadat ik het hoognodige aan het huishouden had gedaan besloot ik om even ( haha) mijn papier uit te zoeken en te reorganiseren. Ik heb mijn cardstock in bakken van de Ikea staan en nu heb ik mooie labels uit geponst met de circle tab punch en al het papier plus restjes netjes in zakken gedaan en bij elkaar gezet. Nu weet ik weer precies wat ik heb en evenueel nog tekort kom.

IMG_5292

Ik had van iedere kleur twee tabjes geponst. Deze heb ik gebruikt voor mijn sponsjes. Wilde ik ook al heel lang doen en is nu eindelijk af.

Dus er woede ook een storm binnen: de opruim storm. Herken je dat?

De circle tab pons is een pons die je me misschien snel over het hoofd ziet maar hij is echt hartstikke leuk om aan kaartjes te maken of zoals ik laatst gedaan had aan een zakje thee zodat het makkelijker uit een envelop komt.

IMG_5294

Vooral in combinatie met de bijbehorende ( Nederlandse) stempelset:Voor elke  gelegenheid. De pons kost :  22 euro en de stempelset  21 euro maar als bundel kost hij 38,50.

IMG_5295

 

De pons is ook  ideaal voor de jaarcatalogus. Ik kan nu alles veel makkelijker opzoeken.

IMG_5293

Wil je meer informatie of misschien zelfs een bestelling doen mail me dan even op madebyinepie@gmail.com. Fijn weekend,

Liefs Ine

Categorieën:Geen categorie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s