Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Party Pandas

Wat blijft het toch een fantastische set: Party Pandas. De Pandas zijn echt super cute! Om ze echt zo mooi zwart te krijgen maak ik gebruik van een stempelhulp : de Misti. Ik moet nog heel even wachten en dan komt eindelijk de Stamparatus bij ons binnen. Onze klanten kunnen deze vanaf de nieuwe catalogus bestellen. De grote voordelen van de Stamparatus t.o.v de Misti zijn;

  1. de 2 stempelbladen van de Stamparatus biedt veel meer mogelijkheden dan het enkele blad van de Misti. 2 staps stempelen wordt nu een eitje.
  2. je kunt de bladen verzetten dus mooi naast elkaar of boven elkaar stempelen zonder je stempel te hoeven verwijderen.

Een stempelhulp maakt het leven van een creabea een stuk makkelijker. Hoe vaak gebeurt het niet dat je een mooie kaart klaar hebt en dan net de tekst scheef erop stempelt. Met de Stamp-a-Ma-Jig  kan je dat ook oplossen maar als je op bv meerdere kaarten dezelfde tekst wilt ( Prettige feestdagen) kan je met de Stamparatus  heel veel kaarten na elkaar stempelen.

 

Met de Stamparatus zijn er zoveel mogelijkheden die ik jullie graag  hier op mijn blog wil laten zien. En beter nog: kom hier een keer langs op de Faramir dan kan je hem eerst uitproberen voordat je tot aanschaf overgaat. Zodra hij bij mij binnen is lees je dat ook hier.

Morgenmiddag en donderdagavond hebben we weer een workshop hier thuis:

Workshop Lots of Happy Card kit

lots of happy card kit

 

Mocht je na de workshop besluiten  de Cardkit te willen bestellen,krijg je 10 euro korting op de workshop en betaal je nog maar 5 euro hiervoor ipv 15.

Fijne zondag en tot gauw ,

liefs Ine

Categorieën:kaarten, Stamparatus, Stampinup, Workshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s