Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Lots to love Box Framelits Dies

Vrijdag had ik jullie al een paar projectjes laten zien van de Lots to love Box framelits Dies. Dit weekend ben ik er weer mee aan de gang gegaan en heb ik nog 2 leuke doosjes gemaakt en een schattig mini aktetasje en een vrouwelijke versie.

IMG_5579

En ik maakte ook nog dit leuke verjaardagskado : er is ruimte voor  een leuk kaartje met bijpassende envelop en een lekkere reep chocolade.

Dit idee heb ik van Sue Philip maar dan met mijn eigen draai eraan gegeven.

Echt je kan met deze Dies zoveel doen: SUperleuk.

Stampin Up heeft er ook een mooie video van gemaakt:

 

Dus wil je zo’n mooie set bestellen neem dan contact met mij op. Wil je de set uitproberen schuif dan donderdagavond aan bij onze Valentijns Workshop. Aanmelden kan via een berichjte of een mailtje. Tot gauw,

Liefs Ine

Categorieën:Doosjes, kaarten

Tags:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s