Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Koffie en Kaart of liever Kaart en wijn?

Maandag was weer onze maandelijkse Koffie en Kaart. Erg gezellig weer en wat een mooie resultaten. Je ziet echt vooruitgang. In het begin riepen ze allemaal dat kan ik niet, en maakten ze precies na wat ik voorbereid had. Nu komen ze binnen met bv: ik wil vandaag een trouwkaart maken of een babykaart of een sterkte kaart.

Ik help ze dan wel op weg en waar nodig geef ik tips, maar ze kunnen zelf heerlijk aan de gang, want alle materialen mogen ze gebruiken. Gisteren maakte mijn vriendin zo’n mooie kaart dat ik die sávonds gewoon ge-cased heb: leuk toch! De kaart staat hier boven mijn blog. Hieronder zie je nog de andere gemaakte kaarten.

Binnenkort hebben we ook onze eerste Kaart en Wijn avond. Deze dames kunnen niet overdag en wilden toch een keer komen dus hebben we er Kaart en Wijn ( da’s pas fijn) van gemaakt.

Wil je ook een keer langskomen maar kan je bv niet op een maandagmiddag neem dan even contact op dan kijk ik of ik die week een extra dagdeel kan inplannen. En het kan ook sávonds.

Aanstaande donderdagavond heb ik nog plek vrij voor de Valentijns workshop. Dan maken we een leuk doosje waar je bv chocolaatjes in kan doen en/ of kaartjes.

Stampin'Up! Lots to Love Box framelits Dies

 

Post nl, heeft ook dit jaar weer de actie dat als je op dinsdag de 13e een kaartje op de bus doet met ipv een postzegel een lippenstift kusje, ze het dan gratis bezorgen. Dus stuur je geliefde, of beste vrienden of familieleden een mooie kaart. 14 jan de dag van liefde en vriendschap! Ben je zelf niet Crea, dan kan je ze ook bij mij bestellen,

Liefs Ine

Categorieën:Doosjes, kaarten, Workshop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s