Welkom bij Made by Inepie, onafhankelijk Stampin’ Up! demonstrator

Brusho

Eindelijk heb ik ze binnen: de Brusho potjes van Stampin Up.

Wat is Brusho nu weer, hoor ik jullie denken. Nou dit is heel fijn poeder in 5 verschillende kleuren en als dat in aanraking komt met water krijg je de mooiste effecten. Je kan er prachtige achtergronden mee maken maar ook inkleuren met de aquapainter gaat super.

Bij dit eerste kaartje heb ik Shimmery White Cardstock gebruikt, dat kan beter tegen water en heeft een prachtig glimmertje erin. Ik heb eerst de dansende dame van Beautiful You met Versamark erop gestempeld, met Wit embossingpoeder bestrooid en met de Heat gun ge-embossed.

Daarna heb ik met een kopspeld een gaatje door het deksel geprikt en zachtjes tikkend wat kleuren op het papier gestrooid. Toen mijn Stampin Spritzer gebruikt om er water over te vernevelen. Je krijgt verschillende effecten hoe verder of dichterbij je het water sproeit. Het lijkt wel toveren als je de prachtige kleuren te voorschijn ziet komen.

Stampin'Up! Brusho Beautiful You

Het lijkt wel een schilderij van Monet.

Bij de andere kaart heb ik meer water gesproeid en het toen met een keukenrolpapiertje het overtollige water weggedept: weer een heel ander (zachter) effect.

Stampin'Up! Brusho Beautiful You

Welke vinden jullie de mooiste?

Wil je ook een keer met de Brusho komen spelen? Maandag 26 februari hebben wij een Vieze Vingers Workshop en gaan we o.a. met de Brusho werken. Van 14.00 tot 16.00 ben je van harte welkom hier.

Liefs Ine

Categorieën:kaarten

Tags:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s